Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Dit dagpengekort ser anderledes ud, end du er vant til

Næste gang du logger på Selvbetjeningen vil dit dagpengekort se anderledes ud, end det plejer. Det skyldes, at en række felter vil være for-udfyldt for dig med de oplysninger vi allerede kender. Det sparer dig for tid og besvær, men husk at tjekke dit kort og at oplysningerne er korrekte.

Nyt dagpengekort - vi viser dig, de oplysninger vi kender

Næste gang du skal udfylde dit dagpengekort, ser det lidt anderledes ud, end du er vant til.

Vi viser dig de kendte oplysninger på dit kort. Derfor slipper du for at skrive det samme hver gang. Men det en god idé, at du tjekker, at det er de rigtige informationer, vi har om dig.

Vær særlig opmærksom omkring faste løntimer

Med automatiseringer kommer der også ting, du skal være opmærksom på. På dagpengekortet gælder det især dine løntimer.

Hvis du for eksempel har informeret os om, at du arbejder 80 timer om måneden laver vi automatisk et gennemsnit, der fordeles på mulige arbejdsdage i måneden. Det kan derfor se ud som om, du arbejder nøjagtig 4 timer alle ugens fem arbejdsdage, selvom du reelt måske arbejder 10 timer onsdag og torsdag. Kontakt os via Selvbetjeningen, hvis du arbejder på faste ugedage i måneden.

Billedet af dine timer er altså ikke fuldstændig nøjagtigt, men det er heldigvis ikke noget, du behøver at gøre noget ved. Du bliver nemlig stadig modregnet for i alt 80 timer om måneden.

Arbejder du ikke alle uger i en enkelt måned, skal du rette arbejdstimerne i ugen. Det er vigtigt, for at undgå, at du bruger af din ret til supplerende dagpenge.

Supplerende dagpenge

Du har nu mulighed for at vælge aktiviteten ”Ønsker ikke supplerende dagpenge i ugen”. Den skal du bruge, hvis du i ugen ikke vil bruge af din ret til supplerende dagpenge.

Du behøver kun at vælge denne aktivitet for én af ugens dage – og ikke på hver dag i ugen – så gælder den for hele ugen.

Ferie: Pas på du ikke bliver trukket dobbelt

Hvis vi har informationerne til det, udfylder vi dine faste løntimer/faste indtægt på dagpengekortet. Det betyder, at du selv skal være opmærksom på at fjerne timer, hvis du f.eks. skal på ferie. Ellers kan du risikere at blive trukket dobbelt i dagpenge.

Hvis du skal ændre i de kendte oplysninger på dit dagpengekort

Hvis du har behov for at rette i de oplysninger, vi automatisk har udfyldt på dit dagpengekort, skal du ved arbejde, gøre det på de enkelte dage.

Er det alt andet end arbejde, skal du gøre det i et fritekstfelt, som kommer frem, når du siger ’Nej’ til du ikke enig i oplysningerne.

Log på Selvbetjeningen nu.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.