Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Konkurrence: Få taget et professionelt billede til dit CV og din LinkedIn-profil

Hvis dit CV-billede har set bedre dage, så skal du helt sikkert deltage i AJKS’ nye konkurrence. Er du en af de heldige vindere, får du taget et professionelt portrætbillede til dit CV og din LinkedIn-profil.

AJKS konkurrence: Få taget et professionelt CV-billede

Jakob Nielsen Konkurrence: Få taget et professionelt CV-billede

I Danmark er det normalt at sætte et portrætbillede på sit CV. Det opfattes som positivt af de fleste arbejdsgivere, og på LinkedIn er det nærmest et formkrav, at du sætter et billede på din profil. Det skal dog være det rigtige billede, ellers kan det have en negativ effekt.

LinkedIn oplyser selv, at profiler med billeder bliver set op til syv gange oftere end profiler uden. Så hvis du vil brande dig selv, så er det på med billedet. Altså det rigtige. For det nytter ikke at have et uskarpt billede eller et med palmer i baggrunden – medmindre du søger job som rejseleder. Dit billede skal udstråle professionalisme. Det betyder, det skal være af god kvalitet med ordentlig lyssætning og baggrund.

 

Vinderne af konkurrencen bliver inviteret til fotosession torsdag den 21. november kl. 14-16.

Eventen bliver holdt hos AJKS på Gl. Strand 44 i København.

Og hold dig endelig ikke tilbage, hvis du bor udenfor København. Vi dækker transportudgiften.

Vind billeder til dit CV

Netværk, snacks og fotosession - lyder det ikke godt? Du kan være en af de heldige medlemmer, der får taget et lækkert karrierefremende billede. AJKS har lavet en aftale med en professionel portrætfotograf torsdag den 21. november fra kl. 14-16, og her inviterer vi vinderne af vores konkurrence ind til en fotosession. Vi disker op med lidt snacks, og du har mulighed for at mingle med de andre deltagere.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive et par linjer om, hvad der gør AJKS til en god a-kasse, og hvad vi kan gøre for, at du bliver helt begejstret bare ved tanken om os.

 

Vilkår for at være med i AJKS’ konkurrence

  • Du er medlem af AJKS
  • Du skal skrive nogle linjer om:
  • hvad der gør AJKS til en god a-kasse.
  • hvad vi kan gøre for, at du bliver helt begejstret bare ved tanken om os.
  • Du skal sende dit svar til karriereteam@ajks.dk senest den 1. november.
  • Vi må bruge dine udtalelser på hjemmesiden og andre kanaler.

Vi trækker lod blandt deltagerne og kontakter vinderne direkte.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Marianne Krogh…

ons, 09/25/2019 - 10:27

Hos AJKS bliver der lagt et lunt halstørklæde af varme og venlighed om halsen på os, når vi banker på. A-kasse lyder som et iskoldt brusebad. Man kommer til at tænke på bureaukrati og bortvendte rygge. Bureaukrati er der masser af i arbejdsmarkedssystemet. Men hos AJKS bestræber de sig på at bortfeje det værste bureaukratiske møg og gøre livet så let som muligt for os medlemmer. Medarbejderne bør have tak for deres arbejde.

Lærke Sørensen

ons, 09/25/2019 - 10:29

AJKS gjorde det nemt at vælge akasse! Her er jeg dækket godt ind, uanset hvilken retning min uddannelse tager mig. De mange gratis medlems-arrangementer er fede. Jeg har lært en masse og mødt mange spændende mennesker fra branchen.

AJKS' nyhedsbrev er virkelig godt! Normalt fravælger jeg altid nyhedsmails, men AJKS' nyhedsbrev er skræddersyet til mig. Det er her jeg får overblik over nye trends i branchen og bliver opdateret på arrangementer, der er relevante for mig. Det er hurtigt og nemt. Keep up the good work!

Inge Hald

ons, 09/25/2019 - 10:30

AJKS gør sit bedste for at hjælpe os medlemmer gennem det bureaukratiske vildnis.

Sabrina jepsen

ons, 09/25/2019 - 10:30

•AJKS er en god a-kasse fordi i har en god service, ligger centralt og tilbyder gode events.

•AJKS kan gøre mig helt begejstret bare ved tanken, ved at have endnu flere fede, hjælpsomme og inspirerende events(jobmæssigt) til jeres medlemmer. Evt. Workshops også, nøgleordet må være ajour.

•I må godt bruge mine udtalelser på hjemmesiden og andre kanaler

•jeg har også sendt ovenstående til mailadressen.

Mvh. Sabrina

Johannes Nørgård

ons, 09/25/2019 - 10:33

Jeg har altid fået en nærværende og personlig rådgivning, der har taget udgangspunkt i min situation - og har der været tale om lovbestemte stokkeslagsmøder - har der været en befriende indforståethed om at regler nogle gange er tyretossede. I kunne blive bedre til løbende at orienterede om jobsituationen i Journalisten, her læser jeg nemlig intet om hvad arbejdsløshedsprocenten er pt., hvilke aldersgrupper der er hårdest ramt eller hvordan ser prognoserne ud for journalistfaget i fremtiden, kan vi håbe på et boom at naturlig afgang eller skal vi tænke alternative jobmuligheder - og hvor er de - hvis det ikke ligefrem skal være i Netto...

Anette Wessel Leroy

ons, 09/25/2019 - 10:37

AJKS har mange tilbud om råd og vejledning.
Man bliver altid mødt med venlig og behjælpsomme medarbejdere, når man henvender sig.
Jeg synes I gør det rigtig godt i forvejen. Flot og overskuelig hjemmeside, gode tilbud om møder og virksomhedsbesøg!
Keep up the good work!
Mange hilsener Anette Wessel Leroy

Inge Larsen

ons, 09/25/2019 - 10:52

Jeg har heldigvis (7-9-13, bank under bordet, spyt over skulderen og alt det der) ikke har "rigtig" brug for jer, men jeg ved at I er der, når jeg har spørgsmål om efterløn, forsikring osv. Tak for det. Og så er der nogle rigtig gode arrangementer med spændende og lærerigt indhold.

Ulla Abildtrup

ons, 09/25/2019 - 10:56

AJKS er en god a-kasse, fordi den er lydhør overfor forslag fra medlemmerne.
AJKS kan gøre mig begejstret, hvis den adresserer nogle af de overordnede udfordringer for medlemmerne såsom flere atypiske ansættelser overfor politikere og arbejdsgivere i branchen.

louise lolle

ons, 09/25/2019 - 11:06

Hejsa AJKS. I er en god a-kasse fordi I ikke putter mennesker i kasser, men tager udgangspunkt i den situation den enkelte står i. Jeg bliver begejstret over at I ikke er excel-mennesker men menneske-mennesker. Og at I altid tager jer tid til at give kompetent rådgivning. Som freelance-journalist opstår der i mit liv mange overvejelser om job, løn og karriereplanlægning, og der har jeg aldrig været i tvivl om, hvem jeg skulle ringe til, når spørgsmålene har meldt sig. Tak for det! Hilsen Louise.

Gitte Louise K…

ons, 09/25/2019 - 11:34

AJKS favner bredt og giver mig faglige input til min hverdag. Der er et varieret udbud af kurser, som supplerer fint ind i min faglige kontekst.

Povl Thomsen

ons, 09/25/2019 - 13:12

AJKS forstår at vi medlemmer ikke arbejder i en "normal" branche, at vi er mange der er
er nødsaget, eller har det bedre med at arbejde freelance.

Vi taler sammen "sprog" og har en hurtig fornemmelse hvor de kan gå ind og hjælpe een.

Jeg personligt har ikke haft brug for A-kasse i 15 år, men selvom at man er noget rusten på området, har de været utrolig gode til at hjælpe en igennem spørgeskemaer, tjeklister m.v. så de ikke blir så skrammende som man lige først tror.

Malene Jensen

ons, 09/25/2019 - 13:16

Stor faglighed hos de ansatte
Stor villighed til at hjælpe med karrieresparring
Top service og viden hos kundeteamet

Tina Østergaard

ons, 09/25/2019 - 13:28

Jeg kender jer ikke rigtigt
Jeg måtte søge på j4-bogstav-navnet
Jeg kom i tanke om hvem I er
Jeg har heldigvis aldrig rigtigt haft brug for jer
Jeg fik den første og eneste mail fra jer i dag i denne mailboks
Jeg VED at I er en hånd under min økonomi og hverdag, hvis uheldet er ude og pilen peger på mig. En dag
Jeg lærer jer derfor gerne bedre at kende
Vh
Tina

Mathilde Sofia…

ons, 09/25/2019 - 14:42

Jeg er stadig et forholdsvist nyt medlem i AJKS, men som studerende er jeg ovenud begejstret for, at jeg kan være medlem gratis indtil jeg bliver færdiguddannet. Det er virkelig et plus for mig, at I afholder så mange (gratis!) arrangementer, som kan give sætte mig på forkant, så jeg er godt forberedt og klædt på, når jeg næste år er færdiguddannet.

For at gøre mig endnu mere begejstret for at have jer som a-kasse, ville det være skønt med endnu mere indhold og events målrettet studerende. Selvom man først mest har brug for sin a-kasse på den anden side af studierne, er det rart at føle sig godt klædt på til den verden på den anden side af studierne, som lige nu virker lidt skræmmende.

Misja Lykke Br…

ons, 09/25/2019 - 15:13

AJKS er en fremragende A-kasse. AJKS ser altid på en igennem ens faglighed og ikke som arbejdsløs, som er den identitet man ofte får fra andre.
AJKS tilbyder desuden karriererådgivning af højeste kvalitet. Selv har jeg fået meget kvalificeret og grundig feedback på en jobansøgning og er efterfølgende blevet klædt på til at komme til samtale på bedst tænkelige måde. AJKS får min varmeste anbefalinger.

Bine

ons, 09/25/2019 - 22:46

At der er SÅ mange gode kurser, foredrag og tiltag i AJKS! Det er hvad der holder mig til at fortsætte med AJKS.

En ting som som jeg ville blive begejstret for er at I besvarer emails ( især når I selv har bedt om det i telefonen...) En lille ting som har stor betydning!??

Birgit Nørremo…

tor, 09/26/2019 - 08:49

Jeg har deltaget i en række af AJKS's gå-hjem-møder med stor fornøjelse. De er altid meget velorganiseret, og underviserne er meget engageret - også i den enkelte deltagers situation. De fremstår meget professionelle og hjælpsomme.
Gå-hjem-mødernes emner er altid aktuelle og relevante - man kan gå direkte hjem og bruge den nye viden.

Dorrit Nielsen

tor, 09/26/2019 - 21:33

Det er mit indtryk, at I i AJKS har styr på de gældende regler inden for A-kassesystemet, og jeg har stor tiltro til jer. I rådgiver jeres arbejdsløse medlemmer godt, arbejder for bedre vilkår samt øger jobchancerne for de arbejdsløse inden for kommunikationsbranchen.
Jeg vil blive begejstret for en A-kasse, der arbejder målrettet for at forbedre vilkårene for kommunikatører på det fremtidige arbejdsmarked med alt, hvad det indebærer af korte kontraktansættelser, freelance og platformsøkonomi m.m.

Helle Kragh

fre, 09/27/2019 - 11:31

AJKS er en god a-kasse, fordi den både tænker på de medlemmer, der er i arbejde, og dem der er ledige. Jeg har deltaget i flere kurser efter arbejdstid, og nu da jeg efter 21-år på arbejdsmarkedet netop er blevet ledig, har jeg tænkt mig at deltage i endnu flere af AJKS' arrangementer.

Line Frederiksen

man, 09/30/2019 - 22:01

AJKS er en dejlig A-kasse, fordi jeg aldrig er i tvivl om, at de er på min side og til for at hjælpe mig.
Det er hårdt at være jobsøgende, så trygheden i god vejledning og gode faglige tilbud er alle pengene værd.
Desuden er det et stort plus, at AJKS's medarbejdere - og især vejlederne - kender mediebranchen så godt og ved, hvordan det er nødvendigt at navigere i den.
Tak fordi I gør et flot stykke arbejde!

Susanne

tir, 10/01/2019 - 10:34

Det giver god mening for mig at have en a-kasse, der er fagligt relevant. Arrangementerne passer til de udfordringer, jeg sidder med i min hverdag.

Altså, som udgangspunkt har man jo ikke lyst til at have brug for sin a-kasse. Men når man så pludselig HAR det, hjælper det at have et godt forhold. Så er det lettere at henvende sig.

Jeg kunne godt bruge endnu flere arrangementer, der er målrettet forskellige stadier i freelancelivet - ikke bare opstarten. Nye input og vidensdeling med andre freelancere.

Gerdt Hylbæk Nielsen

tor, 10/03/2019 - 18:29

AJKS er i mine øjne en relevant og for mig en naturlig a-kasse, at være medlem af. Det er den fordi den er tæt på mit fag, kender mine og fagets udfordringer, holder relevante faglige arrangementer, er i tæt dialog med mit fagforbund (DJ) og fordi den er tæt på mig og til at komme i kontakt med.

Rie Kramme

ons, 10/16/2019 - 21:24

Det der gør AJKS til en fantastisk a-kasse er den sublime service og altid smilende og imødekommende medarbejdere. Det er mennesker, der forstår at det kan være en udfordring at være nyuddannet, men at man stadig har en plads. Der er masser af gode kurser og god karrierevejledning. Dét gør AJKS til en fantastisk a-kasse og det begejstrer mig i den grad!

Kasper Laurits

tir, 10/22/2019 - 16:40

At AJKS har en fuldstændig forståelse for min faglige baggrund (kommunikation), hvilket baner vej for rådgivning og hjælp af høj kvalitet, der samtidig er helt konkret og evidensbaseret.

John de Summer…

tir, 10/29/2019 - 09:19

AJKS er en A-Kasse som aldrig lader en være ligegyldig. Rådgivningen er skræddersyet den jobsituation mange af os nyder. Og knowhow er i denne sammenhæng på plads. Man slipper med andre ord oftest for de lange forklaringer, når man er del af AJKS.

Alle medlemmer får deres egen personlige a-kassvejleder i AJKS

Jacob Nielsen

Find din a-kassevejleder

I AJKS har du din egen, personlige a-kassevejleder. Din a-kassevejleder bestemmes ud fra, hvilken dag i måneden du er født.

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

Meld dig ind i AJKS

Bliv medlem

Få karrierevejledning, din egen a-kassevejleder - og bliv del af et stærkt, fagligt netværk for professionelle inden for medier og kommunikation - til en af de laveste priser på markedet.

Meld dig ind nu