Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Sådan arbejder mediebureauer med AI

Du kommer ikke uden om AI – det er kommet for at blive. Og faktisk oplever mediebureauerne, at AI er en god sparringspartner for deres medarbejdere og bestemt ikke en erstatning. AJKS satte 4 mediebureauer i stævne til en spændende paneldebat om perspektiver og erfaringer med AI i bureaubranchen. Her får du de bedste pointer fra dagen.

 

 

Ser AI som en personlig sparringspartner og ven

Hos bureauerne betragtes AI som en personlig sparringspartner, der aldrig løber tør for idéer eller bliver træt. Du kan blive ved med at spørge den om forslag til fx tekster, en overskrift eller et nyt navn til et produkt. AI giver inspiration og hjælp til at tænke ud af boksen. På bureauerne bruger medarbejderne AI til at udforske nye idéer og koncepter til kunderne, og det oplever de som meget effektivt.
 

Farvel kedelige opgaver og goddag til mere tid

Bureauerne ser AI som en ven, der kan hjælpe med de mere trælse og rutineprægede opgaver i deres arbejde. Det betyder mere tid til de sjove og udfordrende opgaver, hvor det kræver, at hovederne virkelig skal lægges i blød, og der skal tænkes kreativt og strategisk i arbejdet med kunderne.

Bureauerne oplever, at når man først er blevet rigtig god til at prompte, som er den besked, man giver AI-værktøjet med sit ønske til fx en tekst, så sparer de tid, som kan bruges på andre ting ud mod kunderne, eller kan sparres på timeregnskabet.

Bureauerne ser det som, at AI frigiver tid til det mere menneskelige og kreative arbejde, som AI ikke kan klare. På bureauerne er der er brug for ordentlig tid til de kreative processer, og her kan AI hjælpe med at skabe den tid, når rugbrødsarbejdet er hurtigere klaret med hjælp fra AI.
 

Hjælp til tekster – stort og småt

AI er også din ven i nøden, hvis din indre tekstforfatter løber tør for ord, og du har brug for hjælp til en god overskrift eller en tekst til fx din hjemmeside. Hos de forskellige bureauer bliver AI brugt til at hjælpe med forslag til corporate svar, juridiske svar, strategier, oversættelser, pressemeddelelser, referater, PowerPoints, dispositioner, overskrifter, webtekster og billedgenerering. AI’s forslag gør det lettere for bureauerne at komme i gang med fx at skrive og udvikle kampagner til deres kunder og lette de administrative opgaver.
 

Vil du gerne vide mere?

Er du nysgerrig på at høre bureauerne præsentere deres virksomheder og kerneopgaver og de kompetencer, de særligt kigger efter hos kommende medarbejdere og derefter se paneldebatten, om hvordan bureauerne arbejder med AI? Så har du mulighed for at se optagelsen af eventet her.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
AI er ikke til at komme udenom.

AI – det er ikke til at komme uden om
Hvilken betydning kan AI få for AJKS'ernes kommende arbejdsmarked? Og hvad er AI egentlig for en størrelse?

Det kigger vi på her

Få karrierevejledernes guides og artikler til jobsøgning, arbejdsliv, karriere og meget mere.

Artikler om karriere og jobsøgning

Få tips til din jobsøgning og karriere fra AJKS' karrierevejledere i vores arkiv, hvor vi deler artikler, videoer og guides. 

AJKS Lønsikring

AJKS lønsikring

Som medlem af AJKS kan du tegne en lønsikring, der supplerer dine dagpenge i tilfælde af, at du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere og selvstændige, og du kan få op til 90 % af din løn dækket. 

Læs mere om lønsikringen, beregn din pris og tilmeld dig lige her