Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Pris

Udover at være en af de a-kasser med den højeste medlemstilfredshed, så er AJKS også en af de billigste.

Priserne for 2018

For fuldtidsforsikrede koster det 451 kr. pr. måned. For deltidsforsikrede er prisen 334 kr. pr. måned. Du skal betale kontingent hver kvartal, og det skal forudbetales. Hvis du søger fuldtidsjob på 37 timer, så skal du være fuldtidsforsikret. Hvis du ikke vil have et fuldtidsjob, men maksimalt kan og vil arbejde 30 timer om ugen, så skal du være deltidsforsikret. 

Efterlønsordningen koster 502 kr. pr. måned som fuldtidsforsikret, 334 kr. som deltidsforsikret. Læs mere om efterlønsordningen nu 

Hvis du er studerende, kan du som udgangspunkt være gratis medlem af AJKS i fem år. Der er dog nogle undtagelser for gratis kontingent for studerende.

Læs mere: Studerende hos AJKS

Modtager du efterløn, så skal du ikke betale til ATP, og så slipper du lidt billigere. Dit kontingent vil så være henholdsvis 444 kr. eller 329 kr. – afhængigt af om du er fuld- eller deltidsforsikret.

Hvis du mister dit job og din indtægt, og du ikke er medlem af en a-kasse, så kan du få kontathjælp. Det er cirka halvdelen af hvad du ville få på dagpenge.

Læs mere: Hvad det koster de andre a-kasser?

Kontingentfritagelse

Har du mistet retten til dagpenge?

Hvis du mister din ret til at få dagpenge kan du blive fritaget for at betale kontingent, hvis du også opfylder følgende kriterier:

  • Du skal være ledig og tilmeldt jobcentret som ledig uden ydelse
  • Du må ikke modtage hjælp til forsørgelse, som fx kontanthjælp.

Hvis du vil søge om kontingentfritagelse, så skal du gøre det skriftligt i selvbetjeningen. Du kan først blive fritaget for betaling af kontingent fra den dato vi modtager din skriftlige ansøgning. 

Fandt du den information du søgte