Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Samarbejde med DJ & KS

AJKS samarbejder med både Dansk Journalistforbund og Kommunikation og Sprog. Det er de to fagforeninger, der kender medie- og kommunikationsbranchen.

Vi opfordrer derfor vores medlemmer til at melde sig ind i en af de to fagforeninger. Som medlem i Kommunikation og Sprog (KS) og i Dansk Journalistforbund (DJ) kan du også få feedback på cv'er, ansøgninger og meget mere.

Kommunikation og Sprog

Savner du sparring og inspiration?

KS’ karriererådgivere giver dig personlig karriererådgivning, så du kan udvikle dig, optimere din indsats og blive endnu bedre til dét, du er god til. KS’ karriererådgivere er specialister i karrieremuligheder for kommunikatører, sprog- og marketingfolk. De kan derfor give dig konkrete råd om dit cv og din ansøgning. Book en karrieresamtale eller få tips og tricks til din karriereudvikling. Du kan også få feedback på dit CV, ansøgning og LinkedIn profil.

KS’ karriererådgivere sætter en ære i at stille spørgsmål, der bringer dig tættere på dit ønskejob. For det er ikke nok, at du kender dine stærke sider. Du skal også kunne sætte ord på dem og 'oversætte' dem til kompetencer for at få dit ønskejob.

Over 150 faglige og karrierekurser om året – i hele landet.

KS tilbyder en lang række faglige arrangementer om kommunikation, marketing og sprog, jobsøgningskurser, webinarer og workshops om kompetenceafklaring og faglighed. Du kan få et overblik i vores kalender.

Over 100 nye jobannoncer hver uge

I KS ved de, hvor jobbene findes lige nu. De bliver samlet i KS JOB, som bliver opdateret flere gange om ugen både med annoncer fra jobdatabaser, aviser og fra direkte henvendelser fra arbejdsgivere. Du får de relevante jobs sendt direkte til din mailboks.

Juridisk vejledning på løn og ansættelse

Når du lander jobbet, sidder KS’ jurister klar til at hjælpe dig med lønforhandling og til at læse din kontrakt igennem. Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med på forhandlingsfronten eller tag et kig på vores lønberegner.

 

Dansk Journalistforbund

Som medlem af DJ kan du få professionel hjælp til at håndtere og udvikle dit arbejdsliv:

Er du jobsøgende?

Du kan altid få sparring på dine ansøgninger i DJ’s karriereafdeling. Send din ansøgning til djkt@journalistforbundet.dk og så vender de tilbage indenfor 48 timer.

Mangler du gode råd til, hvordan du skriver en effektiv ansøgning?

Hvilken karriere vil du have?

Hvis du gerne vil have hjælp til at sætte ord på og handling bag dine karrieremål, så book en samtale med en karriererådgiver, der kender din branche.

Du kan også vælge at deltage i karrierekurser og få mulighed for at arbejde fokuseret med dine mål sammen med andre. Find det næste i kalenderen.

Vil du have en mentor?

Føler du dig stresset eller udbrændt?

DJs stressrådgivere kan hjælpe dig med, hvordan du kan håndtere stress og udbrændthed. Skriv til os på djkt@journalistforbundet.dk eller ring på 3342 8000. Stressrådgiverne har blandt andet mulighed for at give tilskud til psykologhjælp.

Læs mere om stresshåndtering

Vil du udvikle dine kompetencer?

Læs mere om, hvordan DJ kan hjælpe dig med at finde rundt i tilskudsmuligheder og finde det rigtige uddannelsessted.

Er du selvstændig eller skal du være det?

Som selvstændig kan vi hjælpe dig med sparring på din forretning.

Overvejer du at springe ud som selvstændig, så har vi et længere kursusforløb målrettet dig.

Læs mere: Introduktionskursus for freelancere og selvstændige

I DJs afdeling for Karriere & Trivsel kan du møde professionelle rådgivere med et stort kendskab til medie- og kommunikationsbranchen. De kan hjælpe dig med at navigere i en branche, der er spændende men også skræmmende. Så husk at bruge dit forbund.

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Det kronologiske cv bruges af journalister, tv-tilrettelæggere, kunstnere, kommunikationsuddannede m.fl.  Men kan du blive bedre til at fremhæve dine kompetencer?

Det gode CV

Det kronologiske cv bruges af journalister, tv-tilrettelæggere, kunstnere, kommunikationsuddannede m.fl.  Men kan du blive bedre til at fremhæve dine kompetencer?

Lav et CV, der viser dine bedste sider

AJKS' karrierevejledere har samlet 40+ links til dig, der søger job eller vil starte virksomhed. Find netværksgrupper, nyhedsbreve, jobportaler mm.

40+ tips til dig, der søger job

AJKS' karrierevejledere har samlet 40+ links til dig, der søger job eller vil starte virksomhed. Find netværksgrupper, nyhedsbreve, jobportaler mm.

Se vores link-guide nu