Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Tilmelding til efteruddannelser på DMJX er åbnet

AJKS efteruddannelser målrettet ledige - nu er tilmelding åben

 

 

Læs mere om de 3 uddannelser:

 


Husk godkendelse hos AJKS

Du skal udfylde en AK020 i selvbetjeningen, inden du kan tilmelde dig hos DMJX.

Søg gennem jobcentret

Får du uddannelserne godkendt af dit jobcenter, kan du søge om transportgodtgørelse og evt. blive fritaget for møder i uddannelsesperioden.

DMJX har samlet lidt information, som er relevant for din jobcenterkonsulent: 
Info til jobcenteret

Bemærk at kurserne kun udbydes frem til april 2022

Som vi skrev ud i juli, kan vi nu tilbyde vores ledige medlemmer efteruddannelse indenfor deres eget felt og på et højere niveau end normalt. Der er nu åbnet for tilmelding til uddannelserne, men du skal søge om godkendelse i a-kassen, før du kan tilmelde dig. Alle uddannelserne foregår på DMJX i København.

Vi har i samarbejde med DMJX - Danmarks Medie- og Journalisthøjskole udviklet efteruddannelser for formidlingsuddannede og har søgt og fået en stor pulje penge til at afholde dem for. Puljen var målrettet uddannelsesindsatser i Hovedstadsområdet, så uddannelserne forgår i denne omgang kun i København.

Det drejer sig om 3 forskellige uddannelser, som både kan blive en del af et planlagt aktiveringsforløb med Jobcentret, men som også kan tages selvstændigt - og så blot skal godkendes i a-kassen.

Alle forløb er tilrettelagt, så de overholder a-kasselovgivningen, så de fleste ledige AJKS-medlemmer burde kunne få det godkendt. Uddannelserne er gratis, og du modtager dagpenge imens du deltager.


Godkendelse hos AJKS før tilmelding

For at kunne tilmelde dig uddannelserne hos DMJX, skal du have en godkendelse fra os. Den får du ved at udfylde blanket AK020 i selvbetjeningen. Du kan læse mere om godkendelse af uddannelser her.

Du modtager en digital godkendelse, som du skal bruge i tilmeldingsprocessen hos DMJX.

 

AJKS-uddannelser i samarbejde med DMJX:
 

Projektledelse i Mediebranchen (for ledige) – 10 ECTS Akademimodul

Indhold på sociale medier (for ledige) – 10 ECTS diplommodul

Strategisk kommunikation i praksis (for ledige) – 10 ECTS diplommodul

Uddannelserne starter i september, og du skal ansøge om godkendelse i a-kassen, før du kan tilmelde dig. 

 

Vigtigt med relevant efteruddannelse
Som vi har skrevet tidligere, så er uddannelse og efteruddannelse alfa og omega for at sikre din plads på arbejdsmarkedet. Ikke mindst i vores brancher, som er i rygende udvikling.

Desværre har uddannelsesmulighederne været få, hvis du som ledig kommer med en mellemlang eller lang uddannelse i rygsækken. Men det er slut nu! Det er vi meget stolte af.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte vores karrierevejledere eller a-kassevejledere via selvbetjeningen eller på telefonen.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Senida Budimovic

man, 09/06/2021 - 12:33

Er uddannelserne kun for dem der er bosat i København, eller kan man som Fynbo godt tilmelde sig?

Hej Senida
Du kan godt tilmelde dig uddannelserne, selvom du ikke bor i København, du skal dog selv stå for transportudgifterne, medminde du får uddannelsen godkendt gennem jobcenteret. Hvis du får uddannelsen gennem jobcentret, så kan du søge om transportgodtgørelse. Du er velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere, som kan give dig lidt informationsmateriale med til dit jobcenter. Med venlig hilsen Hanne-Mari/AJKS

Michael Lind

tor, 09/23/2021 - 11:41

Hej!
Jeg har fået godkendt kurset/uddannelsen 'Indhold på sociale medier (for ledige)' hos AkademikerCenter Frederiksberg, så nu mangler jeg godkendelse hos jer og så lige fra DMJX!

Mvh.
Michael Lind

Hej Michael
Så langt, så godt :) Skriv til os vha. selvbetjeningen eller ring ind til os, så du får fat i vores a-kassevejledere, som kan hjælpe dig videre - hvis du da ikke allerede har gjort det.
Vh Maja / AJKS

AJKS Lønsikring

AJKS lønsikring

Som medlem af AJKS kan du tegne en lønsikring, der supplerer dine dagpenge i tilfælde af, at du bliver ledig. Den dækker både lønmodtagere og selvstændige, og du kan få op til 90 % af din løn dækket. 

Læs mere om lønsikringen, beregn din pris og tilmeld dig lige her 

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Faglige og sociale arrangementer

Netværk med andre professionelle inden for medier og kommunikation. Hold dig opdateret på faglige trends og tendenser. Events næsten hver uge. 

Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for. 

Book karrierevejledning

Er du ledig, kan du få individuel vejledning. Vi hjælper dig med fx kompetenceafklaring, sporskifte og jobsøgningsstrategi - eller lige det, du har behov for.