Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS søger administrerende direktør

A-kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog (AJKS) søger en administrerende direktør til tiltrædelse snarest muligt.

Som direktør for AJKS skal du stå i spidsen for a-kassens drift og udvikling. Du vil opleve store forventninger både fra medlemmer, medarbejdere og bestyrelse, og du vil til gengæld også lande på en udfordrende og spændende stol i hjertet af ”den danske model”, som den udvikler sig i disse år.

AJKS har 17 medarbejdere, der brænder for deres arbejde og for at hjælpe medlemmerne. Men AJKS befinder sig også på et stærkt konkurrencepræget område, hvor vi presses både af lovgivning, der til tider gør det svært at se meningen med at være medlem af en a-kasse – og vi er i konkurrence med andre a-kasser om at organisere nye medlemmer og fastholde de bestående.

Derfor er det en klar og tydelig forventning til AJKS’ kommende direktør, at der skal sættes tryk på forretningsudvikling for AJKS. Der skal fokus på effektiv drift, og digitalisering er et nøgleord for os. Samtidig er det naturligvis også en forventning, at direktøren står som garant for at bevare a-kassens gode renommé blandt medlemmerne, og for at fortsætte en veldrevet a-kasse, som er tæt på fejlfri i forhold til kravene fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR).

Af den kommende direktør forventer vi:

 • en moderne og professionel leder
  - der arbejder dynamisk og strategisk
  - har politisk tæft og
  - forståelse for spændingsfeltet mellem politisk ledelse og administration
 • ledelse af medarbejderne
 • dialog med bestyrelsen og formandskab, med løbende ansvar og afrapportering
 • fokus på forretningsudvikling og optimal ressourceudnyttelse
 • et godt samspil mellem AJKS og de tilknyttede fagforeninger Dansk Journalistforbund og Forbundet Kommunikation og Sprog
 • et godt samspil med de øvrige a-kasser, særligt på det akademiske område
 • fokus på a-kasse-lovgivning og beskæftigelsespolitik.
 • forståelse for den danske model og den igangværende udvikling på arbejdsmarkedet

Vi tilbyder:

 • en arbejdsplads med dedikerede og engagerede medarbejdere
 • en organisation med en meget klar identitet
 • løn efter forhandling og kvalifikationer

I 2016 vedtog AJKS’ hovedbestyrelse en strategi, der kan læses her.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte formand for AJKS Lars Werge på 2725 8032, eller næstformand Per Lindegaard Hjorth på 4061 6982.


Ansøgning sendes til hr@ajks.dk

Ansøgningsfrist søndag d. 20. januar kl. 15.00. Vi forventer at åbne samtaler i uge 4, og en eventuel anden runde samtaler vil være færdiggjort inden udgangen af januar – med påtænkt start hurtigst muligt derefter.

 

Ansøgningsfrist:   20-01-2019 kl. 15:00 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.