Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

AJKS udlodder 10 stk. coachingforløb hos Moll & Hansen

Et arbejdsliv kan forandre sig mange gange gennem årene, og de færreste af os slutter samme sted, som vi begyndte. Der opstår nye ønsker og drømme. Derfor kan det betale sig at kigge på muligheder og slippe begrænsningerne i os selv. Det vil AJKS gerne støtte op om i dette nye pilotprojekt, hvor en lille gruppe ledige medlemmer bliver tilbudt et kognitivt coachingforløb.

kognitiv coaching for AJKS medlemmer

Brita Fogsgaard Suzanne Moll og Benedikte Hansen udbyder i samarbejde med AJKS kreativ coaching til ledige AJKS-medlemmer.

Lodtrækning om 10 coachingforløb

Som ledigt medlem af AJKS kan du deltage i lodtrækningen om et af de ti coachingforløb hos Moll & Hansen.

Du skal sende en mail med emnelinjen "Moll&Hansen" til ajks@ajks.dk. I mailen skal du skrive dit navn og CPR- eller medlemsnummer samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Deadline for ansøgning er onsdag den 30. juni.

Vinderne får direkte besked og coachingforløbet starter op i august og efter aftale.

 

Medier, kommunikation, illustration og billedkunst er alle fantastiske erhverv. Men i disse år oplever vi store strukturelle forandringer i arbejdsmarkedet, der har indflydelse på vores erhverv og i sidste ende på vores indtjening. Hver for sig rummer vores fag mange muligheder, men vi skal ikke lade os begrænse. For måske er det tid til at kigge på, hvad livet også kan rumme.

Det gjorde Suzanne Moll efter mange år i mediebranchen og senere som selvstændig konsulent både herhjemme og internationalt. Midt under Covid-19 nedlukningen i foråret tog hun eksamen som coach sammen med skuespiller Benedikte Hansen. De to har startet firmaet ”Moll & Hansen”, der tilbyder kognitiv coaching til folk i kreative fag.  At blive coach betyder på ingen måde hverken et farvel til mediebranchen eller skuespillerfaget, for der er stadig mange vigtige opgaver. Men med mange års erfaring, kan de begge se arbejdslivet og mulighederne i et større perspektiv.

I samarbejde med AJKS udbyder de nu en række coachingforløb til ledige medlemmer, der ønsker at finde nye veje eller at genoplive gamle drømme.

Coachingen er fuldstændig fortrolig og forløb vil blive tilbudt ved lodtrækning blandt ansøgerne.

Du kan høre mere om, hvad coaching indebærer på et orienteringsmøde på Zoom den 15. juni kl. 14. Her vil der også blive mulighed for at stille spørgsmål. OBS! Du behøver ikke deltage i infomødet for at kunne søge om et coachingforløb.

 

Om coaching siger Suzanne Moll:

”Der er meget identitet bundet op på vores fag og vi kan alle opleve frustrationer med drømme og forventninger, der ikke er blevet indfriet. Men i stedet for at lade os begrænse af normer og forventninger, skal vi åbne os for de muligheder livet også byder på. Gennem coaching har jeg selv oplevet en grundlæggende forandring i den måde jeg ser verden og mine omgivelser på, og det vil jeg gerne give videre.”

Om metoden: I kognitiv coaching arbejder vi med problemer, kun den enkelt selv kan løse som ekspert i sit eget liv. Det handler om at afdække den basale frygt, og bruge den til at opnå erkendelse og motivation til forandring. Coaching er et aktivt værktøj, der tvinger den enkelte til at anerkende eget ansvar og muligheden for selv at ændre de omstændigheder, der ofte optræder som forhindringer udefra. Både hos os selv og andre oplever vi hvor meget selvindsigt og erkendelse, man kan skabe ved at bruge en systematisk metode. Kort sagt: vi gør op med offeret og finder handlekraften til virkelig transformation.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Maria Larsen

fre, 05/21/2021 - 10:48

Hej

Jeg søger dette coaching forløb, fordi jeg er ledig, og nogen gange i den grad føler mig som en fiasko. Jeg kan virkelig mange ting, jeg er video journalist og har lige fået 12 i et digital marketingskursus, men når det kommer til at finde et job, så vælger virksomheden altid en med mere erfaring. Jeg har derfor nogle nedture og coaching vil helt klart kunne give mig værktøjer til at komme videre.

Samtidig har jeg også en anden drøm om at blive selvstændig, og derfor søger jeg også dette forløb. Det fortæller jeg meget gerne mere om, hvis I ønsker det.

Mvh. Maria, tlf. 27480000

Kære Maria,
Du skal sende en mail med emnelinjen "Moll&Hansen" til ajks@ajks.dk for at være med i lodtrækningen om coachingforløb.
I mailen skal du skrive dit navn og CPR- eller medlemsnummer samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Deadline for ansøgning er onsdag den 30. juni.

Dbh Maja / AJKS

merete matthiesen

fre, 05/21/2021 - 13:19

Kære dig
Hvordan søger jeg om at få en kognitiv coaching forløb - Jeg synes (!) ikke det fremgår...
Mvh Merete

merete matthiesen

fre, 05/21/2021 - 13:20

å jo -- lige der ved siden af. Undskyld ulejligheden

Theresa Katz

fre, 05/21/2021 - 14:00

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde et coachingforløb, da jeg jag har meget svært ved at finde ud af hvilken vej jeg skal gå. Jeg har gennem det senest halvandet år forsøgt at skifte retning og søgt stillinger som omhandler udviklingen og rekruttering af mennesker, men er gennem årene også mange gange blevet opfordret til at bruge min kreative sans og sælge mine tegninger eller arbejde med f.eks. børn og kreativitet. Jeg mangler pt. selvtillid og tiltro til egne evner og potentiale så et forløb ville være en stor hjælp.
Mange hilsener
Theresa

Kære Theresa,
For at være med i lodtrækningen om coachingforløbene, skal du sende os en mail med emnelinjen "Moll&Hansen" til ajks@ajks.dk.
I mailen skal du skrive dit navn og CPR- eller medlemsnummer samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Deadline for ansøgning er onsdag den 30. juni.

Dbh Maja / AJKS

Mia

fre, 05/21/2021 - 16:55

Sikke et skønt tilbud! Forstår jeg det rigtigt, at udvælgelsen sker via lodtrækning - så vi ikke skal lave en ansøgning og motivere, hvorfor vi ansøger? Rigtig god Pinse til alle! Dbh Mia

Kære Mia,
Det synes vi også. Det er rart, det bliver taget godt imod :)
Det er korrekt. Send os blot en mail med emnelinjen "Moll&Hansen" til ajks@ajks.dk samt dit navn og CPR- eller medlemsnummer samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Deadline for ansøgning er onsdag den 30. juni.

Dbh Maja / AJKS

Lene Elsner

tor, 06/03/2021 - 17:06

Jeg har brug for et nyt tredje karrierespor. Har virkelig brug for hjælp denne gang.

Kære Lene.
Har du sendt en mail for at tilmelde dig lodtrækningen? Send os blot en mail med emnelinjen "Moll&Hansen" til ajks@ajks.dk samt dit navn og CPR- eller medlemsnummer samt et telefonnummer, som du kan kontaktes på.

Deadline for ansøgning er onsdag den 30. juni.

Dbh Maja / AJKS

Mia

tor, 07/15/2021 - 11:41

Har I mon fundet vinderne? Rigtig god sommer til alle! Dbh Mia

Hej Mia

Vinderne af lodtrækningen har fået direkte besked, og dem der ikke blev udtaget denne gang har også fået en mail om tilbud i a-kassen.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Mvh Hanne-Mari/AJKS

MmzHrrdb

fre, 03/31/2023 - 13:58

1

MmzHrrdb

fre, 03/31/2023 - 13:58

1