Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Rekrutteringseksperter: ”Sådan får du jobbet i 2019” - Få deres råd nu

Er du jobjagt? For at få succes med din jobsøgning i 2019 skal du både være aktiv på sociale medier, droppe mig-mig-mig sproget og skrue op for dit netværk.

jobsøgning 2019

Jacob Nielsen Kom glad i mål med din jobsøgning


”Du scorer hverken kærester eller jobs ved at ævle løs om dig selv hele tiden. Det handler om, at du balancerer mellem at præsentere dig selv ærligt og så spørge ind til jobbet, succeskriterier med mere. Brug den viden du får til at gøre dig selv skarpere,” siger Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager.

Jobsøgning er hårdt arbejde

Uanset om du er på udkig efter nye opgaver som freelancer eller selvstændig eller søger fuldtidsstillinger, er jobsøgning hårdt arbejde. Derfor har vi bedt tre rekrutteringseksperter klæde dig, der er freelancer eller lønmodtager, på, så du får endnu bedre resultater med din jobsøgning i 2019.

Bliv klogere på:

 • Hvordan skruer du et godt CV sammen, så du havner øverst i bunken af ansøgere?
 • Hvad er de vigtigste tendenser for arbejdsmarkedet og rekruttering i 2019?
 • Hvordan kan du bruge sociale medier i din jobsøgning?

Du får også opskriften på, hvordan du får succes som freelancer på Worksome, indsigt i hvad du skal have med i din ansøgning, hvis du søger i en start-up. Suppleret med råd fra Søren Cronwald, en af AJKS’ egne karrierevejledere, der kender dit jobmarked – uanset om du er lønmodtager eller freelancer.

Dit CV i 2019

Vi starter med et af de områder, der er svære at komme uden om, hvis du skal søge job: Dit CV.

Gør det kort, overskueligt og skriv, hvad du har udrettet

Sørg for, at dit CV er overskueligt og hold det på max tre sider. Du skal ikke blot skrive, hvad du har lavet, men også, hvad du har udrettet – en form for resultatfokus i dit CV er efterspurgt af arbejdsgiverne.

- Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager

  4 tips til dit CV

  1. Hold det kort og overskueligt - max 3 sider
  2. Adskil dig fra mængden med et grafisk flot CV 
  3. Tegn en tydelig profil med en faglig profil-tekst og et kompetenceafsnit
  4. Fokus på hvad du har udrettet - ikke kun hvad du har lavet

  Undgå en mur af tekst – og husk LinkedIn

  Lav et grafisk flot CV. De fleste CV’er er en mur af tekst, som flyder sammen. Et visuelt CV er mere overskueligt – og adskiller dig fra mængden. Du kan bruge et af de gratis online værktøjer, som fx Novoresume eller Canva, til at sætte det op. 

  Glem heller ikke at beskrive, hvad du har arbejdet med i dine tidligere jobs og hvilke resultater du opnåede.

  Over 50% af danske virksomheder bruger LinkedIn i deres rekruttering og stort set alle rekrutteringsbureauer gør. Så når du alligevel arbejder med dit CV, så husk LinkedIn. Her gælder samme råd som til det klassiske CV: List ikke kun tidligere stillingsbetegnelser og arbejdsgivere, men fortæl, hvad du har lavet og opnået i dine forskellige job.

  - Nicolas Kirk Jørgensen, Co-founder & Chief Executive Officer, Statum

  Målret dig modtager og tegn en tydelig profil

  Du kan også adskille dig fra de øvrige kandidater ved at tegne en tydelig profil i dit CV samt målrette dit CV mod modtager.

  Du tegner en tydelig profil ved blandt andet at have en kort faglig profiltekst i dit CV, samt et nøglekompetenceafsnit.

  I den faglige profiltekst hopper du lidt op i helikopteren og fortæller om din erfaring, kompetencer og hvad du brænder for – gerne relateret til den stilling, du søger.

  I dit kompetenceafsnit fremhæver du de kompetenceområder, du har arbejdet med; fx projektledelse, kommunikation og events. Under hvert kompetenceområder, skriver du så de opgaver du har arbejdet med. Igen, målret dine kompetenceområder i forhold til den stilling, du søger.

  Vigtigheden af et godt CV er ifølge arbejdsgivere kun blevet mere væsentligt. I Ballisagers rekrutteringsanalyse fra 2018 fortæller 49%, at de slet ikke kigger på ansøgning, hvis ikke CV'et spiller.

  Hjælp de travle arbejdsgivere med finde et fokus i dit cv. Brug profilteksten til at give dem en ”læsevejledning”, så de kan se dig og dem selv i et fremadrettet samarbejde.

  - Søren Cronwald, Karrierevejleder, AJKS

  Dit online CV som freelancer på Worksome

  På Worksome har kandidaterne ikke et klassisk CV, men derimod en profil.

  Gode ratings og en udførlig profil

  At få succes som freelancer er et resultat af forskellige faktorer. Først og fremmest handler det om, at freelancerens kompetencer er efterspurgte. Hvis du er fx IT-specialist, grafisk designer eller tekstforfatter, er der masser af opgaver til dig.

  Virksomheder vælger freelancere, der har en professionel profil – og helst nogen, der har gode ratings fra tidligere kunder eller brancheerfaring. Virksomheder går efter freelancere, der har de bedste og mest udførlige profiler på Worksome. Du kan være nok så kompetent, men hvis du kun har skrevet tre ord om dig selv, bliver du næppe valgt.

  Din profil er dit online CV, og skal give virksomheden et indgående indblik i freelancerens kompetencer, erfaringsniveau og uddannelse. Jo mere fyldestgørende, desto bedre.

  - Mathias Linnemann, cofounder og CCO, Worksome

  4 tendenser for arbejdsmarked og rekruttering i 2019

  1. Arbejdsgivere skal vænne sig til at talent er noget, de har adgang til - ikke noget de ejer
  2. Digitalisering og AI automatiserer i stigende manuelle processer inden for match og rekruttering 
  3. Sociale medier er afgørende - for virksomheder og jobsøgere
  4. Virksomhederne kæmper om talenterne og ansøgningen er blevet en barriere

  Dit arbejdsmarked og tendenser for rekruttering i 2019

  De senere år har det været arbejdstagers marked, ifølge Statum. Der er pres på virksomhedernes konkurrenceevne og dét – sammen med manges ønske om et fleksibelt arbejdsliv – bevirker, ifølge Worksome, at freelanceøkonomien vækster.

  Kombineret med øget digitalisering og større brug af sociale medier, betyder det, at arbejdsmarkedet ændrer sig markant i disse år.

  Freelanceøkonomien boomer

  Flere end nogensinde vælger at bryde ud af det traditionelle 9-5 arbejdsmarked for at blive freelancere. 

  Ifølge Gallup er kun 21% af danskerne engagerede i deres job. 69% er ikke engagerede, og 10% er decideret destruktive, uengagerede og modarbejder den virksomhed, de arbejder i.

  Det er en uholdbar tendens og en af grundene til, at freelanceøkonomien i disse år boomer. 

  Nutidens dygtige talenter vil selv være herrer over, hvordan de strukturerer deres arbejde. De vil arbejde i spændende projekter og udvikle deres kompetencer. Frihed, fleksibilitet og magten til selv at bestemme stiger i værdi, og det får du nemmere med et freelance job. 

  - Mathias Linnemann, cofounder og CCO, Worksome

  AI og digitalisering skal skabe plads til, at mennesker kan interagere

  Rekruttering og jobsøgning bliver mere og mere digital. Interne processer bliver effektiviseret, assesment bliver mere intelligent og vi ser nu den første Artificial Intelligence (AI) software, som kan matche kandidat og virksomhed. Det kommer kun til at fortsætte – og det er noget af det, vi selv arbejder på i Statum.

  Vi skal digitalisere alle manuelle, administrative og ikke-værdiskabende processer i jobsøgnings- og rekrutteringsprocessen, så vi kan bruge mere tid på, at mennesker kan interagere med hinanden. Det tror vi på vil sænke mængden af fejlansætter, og øge arbejdsglæden og væksten. 

  - Nicolas Kirk Jørgensen, Co-founder & Chief Executive Officer, Statum

  Sociale medier: Fra udstillingsvindue til aktivitet

  Sociale medier er et jobsøgnings-skatkammer af informationer, som du kan bruge i din jobsøgning. Du kan fx også bruge sociale medier til at opbygge et stærkt netværk, der åbner døre for dig.

  Men pas på, at sociale medier ikke giver dig en passiv adfærd. De fungerer ikke sådan, at du kan læne dig tilbage og lade jobbet komme til dig.

  - Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager

  Virksomhederne bruger sociale medier til at vinde kampen om talenterne

  Det har været kandidaternes marked de sidste par år. Det har ændret måden, virksomheder rekrutterer på. For bare fem år siden kunne de fleste virksomheder slå et job op på Jobindex og være ret sikre på, at den rette kandidat ville søge. Det kan de ikke længere.

  Især start-ups og vækstvirksomheder har mærket dette, da de, grundet deres lave kendskabsgrad, har store udfordringer med at tiltrække de rette talenter.

  Vi ser derfor, at dem, der vinder kampen om talenterne, er dem, der forstår at bygge et employer brand samt at få deres medarbejdere til at fungere som employee advocates på fx LinkedIn. De fleste store virksomheder er ikke helt kommet i gang med at brande sig selv som en god arbejdsplads på sociale medier, men mon ikke de snart følger trop?

  - Nicolas Kirk Jørgensen, Co-founder & Chief Executive Officer, Statum

  Større konkurrence øger (også) behovet for freelancere

  Danske virksomheder har et stort behov for at være mere konkurrencedygtige, men mange har ikke de rette kompetencer i deres medarbejderstab til at gennemføre de forretningskritiske projekter.

  Det kan de få, hvis de bliver mere agile i deres måde at ansætte på. Derfor er det ikke længere holdbart for virksomheder at tænke på rekruttering af talent i form af ejerskab.

  De skal snarere tænke på rekruttering af talent som noget, de har adgang til, når behovet opstår. Det behov kan nemmere løses med freelancere.

  - Mathias Linnemann, cofounder og CCO, Worksome

  4 finter til freelancere

  1. Virksomhederne efterspørger bl.a. grafiske designere, tekstforfattere og IT-specialister
  2. Dit arbejdsmarked er globalt - også for dig, der arbejder med sprog, medier og kommunikation 
  3. Virksomheder går efter freelancere med en professionel profil og gode ratings på Worksome
  4. Din profil skal give indblik i dine kompetencer, erfaringsniveau og uddannelse

  Jobsøgere skal også være i stand til at formidle deres kompetencer i form af løsninger 

  I AJKS ser vi arbejdsmarkedet afspejlet gennem vores medlemmer og måden deres kompetencer bliver sat i brug.

  Der er en tydelig udvikling i retning af, at vores medlemmer som jobsøgere skal være i stand til at formidle og versionere deres kompetencer i form af ”pakker” eller ”løsninger” – som udbydes i netværk og jobskabende kontaktflader.

  Oplæringstid til opgaver er sjældent – nærmest aldrig – noget der adresseres i dialog med arbejdsgivere. I stedet er det evnen til at hurtigt at lære nye rette tools samt at omstille sig til opgaver og arbejdskultur, som honoreres af arbejdsgivere i form af ansættelser eller projektsamarbejder.

  - Søren Cronwald, Karrierevejleder, AJKS

  Skal virksomheder droppe ansøgningen?

  For virksomhedernes rekrutteringsansvarlige stiller det også nye krav, at det – i mange brancher – har været kandidaternes marked de senere år.

  Ansøgningen er blevet en barriere, som afholder de dygtige talenter fra at søge.

  Hvorfor bruge et par timer på at sende en ansøgning, når ens nuværende arbejdsplads gerne vil beholde én og andre virksomheder står i kø for at ansætte en person med lignede kompetencer?

  Det betyder, at danske HR- og rekrutteringsansvarlige også skal tilpasse sig det jobmarked, vi er i.

  En rigtig god start vil være at droppe jobansøgningen. I Silicon Valley blev den afskaffet for næsten 10 år siden, fordi talentkampen er så intens der. Det eneste, det kræver for at søge et job i Silicon Valley er dit CV (typisk din LinkedIn-profil). Den tendens er vi også begyndt at se i Danmark.

  - Nicolas Kirk Jørgensen, Co-founder & Chief Executive Officer, Statum

   Arbejdsmarkedet er globalt

   Den teknologiske udvikling gør det nemmere end nogensinde at arbejde på tværs af grænser, hjemme fra stuen og på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

   Vi er ikke længere låst fast til kun at kunne vælge et arbejde i Danmark, men kan arbejde med kunder fra hele verden. Det åbner for et væld af nye muligheder, også for folk, der arbejder med kommunikation, sprog og medier.

   - Mathias Linnemann, cofounder og CCO, Worksome

   Sådan foregår jobsøgning i 2019

   Digitalisering, den nye form for konkurrence om kompetencer og øget brug af sociale medier er ikke kun tendenser vi ser for arbejdsmarkedet og rekruttering. De vil også smitte af på din jobsøgning i 2019.

   Brug sociale medier til at opbygge et netværk

   Når det kommer til at bruge sociale medier i din jobsøgning, så koncentrér dig om LinkedIn, brug Facebook sekundært og herefter de øvrige. Twitter kan også være interessant.

   • Step 1: Opret en retvisende og lækker profil på de medier, du udvælger
   • Step 2: Hiv folk indenbords på dit netværk – men bevar gentleman-manerer. Skriv fx en personlig besked, hvis du tager fat i én, du ikke kender i forvejen
   • Step 3: Jagt informationer – følg virksomheder, følg personer, gå ind i grupper, send spørgsmål til nøglepersoner med mere
   • Step 4: Gør din profil aktiv – brug krudt på at lave en god kort præsentationsfilm, skriv nogle fede tekster, udstil din dygtighed. Og husk så lige, at selvom du skal bruge mest krudt på at være nysgerrig og hente informationer, er det altså HELT OK at gøre opmærksom på, at du er på job-udkig

   - Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager

    Jobsøgning i 2019

    • Skru op for dit netværk - gerne via LinkedIn 
    • Udstil din dygtighed og tag del i videndelingen på sociale medier
    • Drop mig-mig-mig sproget 

     

    Jobsøgning på en ny måde: Mindre ansøgning, mere netværk

    Hvis dine kompetencer er meget eftertragtede – og der ikke er mange om buddet – kan du godt slippe afsted med bare at sende en ansøgning og ikke foretage dig yderligere på fx sociale medier. Men des flere personer du konkurrerer med om jobbet, des mere skal du gøre for, at den rekrutteringsansvarlige ligger mærke til dig. 

    Jeg vil anbefale, at du ser jobsøgning på en helt anden måde. I stedet for at pifte dit CV op, når du skal søge job, så sørg for, at de rigtige mennesker har en idé om, hvem du er. Den nemmeste måde at gøre det på, er ved at være aktiv på LinkedIn. 

    1. Udfyld din profil som du ville udfylde et normalt CV
    2. Connect med beslutningstagerne inden for din branche. Det kunne fx være en potentiel fremtidig chef
    3. Connect med headhuntere inden for din industri
    4. Like og kommentér på dine connections’ opslag på ugentligt basis og deltag i den videndeling, der foregår på LinkedIn
    5. Hvis du vil gå hele vejen, skal du selv begynde at lave opdateringer om relevante emner inden for din branche. På den måde vil du opbygge et personligt brand, som kobles direkte sammen med din branche

    Hvis du gør overstående, så vil du fremadrettet:

    1. Have rigtig nemt ved at skifte job
    2. Udvide dit netværk inden for din branche
    3. Blive klogere på din branche

    - Nicolas Kirk Jørgensen, Co-founder & Chief Executive Officer, Statum

    Hvad er din faglige autoritet?

    I AJKS opfordrer vi generelt til at søge job via uopfordrede jobsøgningsmetoder – alle uformelle kanaler bør tages i brug for at understøtte indgange til arbejdsgiver.

    I forlængelse opfordrer vi vores medlemmer til at blive bevidste om det, vi kalder din ”faglige autoritet”. Det er en kombination af faglige kompetencer, interesser, indsigter og passion for et givent arbejdsfelt eller branche.

    Vi vil gerne styrke den enkelte jobsøger i at blive sig selv bevidst om, hvilke iboende arbejdsfelter de bestrider med et naturligt drive og gnist – det man ikke kan lade være med at være nysgerrig på og tale (engageret) om. Og derfra gælder det om at have mod og vilje til at arbejde med sin synlighed – såvel digitalt som analogt.

    - Søren Cronwald, Karrierevejleder, AJKS

    Matcher du virksomhedens DNA?

    Jobsøgning i forhold til start-ups og scale-ups adskiller sig fra jobsøgning målrettet andre virksomhedstyper. Mennesker, der arbejder i start-ups eller scale-ups er på en mission og vil ændre en branche eller hele verdenen. De er ekstremt passionerede og forventer, at fremtidige kollegaer er på samme måde.

    Det er derfor ikke nok at have et godt CV for at få et job i start-ups og scale-ups. Du skal have passion og ikke mindst en personlighed, der passer ind i virksomhedens DNA.

    Så søg kun hos en start-up eller scale-up, hvis du tror på den rejse, de er på. Hvis du tror på den, så skal du vise det i din ansøgning. Forklar hvorfor dét de gør, er fedt og forklar, hvordan du kan bidrage til den rejse.

    - Nicolas Kirk Jørgensen, Co-founder & Chief Executive Officer, Statum

    Drop mig-mig-mig

    Selvom digitale og sociale medier har ændret store dele af jobsøgningsprocessen, er der én ting, der stadig gælder:

    Den som slider med sin jobsøgning lykkes før den, som ikke knokler helt så hårdt.

    Sådan har det været i alle de 18 år, jeg har arbejdet inden for feltet. Så din egen beslutning om, hvor lang tid du vil bruge om ugen på din jobsøgning, er afgørende for din succes.

    Og mens du søger – uanset om du er i færd med at jagte informationer på LinkedIn eller skriver på en konkret ansøgning, så drop mig-mig-mig sproget. Du scorer hverken kærester eller jobs ved at ævle løs om dig selv hele tiden. Det handler om, at du balancerer mellem at præsentere dig selv ærligt og så spørge ind til jobbet, succeskriterier med mere. Brug den viden du får til at gøre dig selv skarpere.

    - Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager

    AJKS hjælper dig dig videre med din jobsøgning 

    Vil du have konkrete tips til dit CV og ansøgning? Så hent AJKS' guide: Brænd igennem med ansøgning og CV 

    Kommentarer

    Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

    Karin Eriksen

    tor, 02/21/2019 - 16:23

    Gode og konstruktive råd, som er gode at have i bagagen.

    Mr donald lee

    lør, 10/12/2019 - 04:10

    Hej,
    Vi giver lån fra $ 1000 til $ 100.000.000. Vores lån er godt sikret og sikret til en rente på 2%. Vi yder lån til enkeltpersoner og organisationer med det formål at renovere boliger, konsolidere gæld, refinansiere og etablere virksomheder. Kontakt os via e-mail-adresse: (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com) Vi er et internationalt lånefirma, der leverer lån til forskellige enkeltpersoner og virksomheder i Europa, Asien, Afrika og andre dele af verden. Vi tilbyder et lån i amerikanske dollars (amerikanske dollars), britiske pund (GBP) og enhver valgfri valuta. Kontaktadresse: (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com) lån er tilgængelige
    Skærm
    * personlige lån (sikre og usikrede)
    * Forretningsmæssige lån (sikre og usikrede)
    * realkreditlån
    * syndikeret lån
    * SU lån
    * lånekonsolidering og mange andre:
    Send e-mail til os i dag (donaldleeloaninvastmentcompany@gmail.com)
    Hilsen
    Hr. Donald lee

    Saara Kemi

    tir, 11/26/2019 - 04:09

    Har du brug for personligt eller forretningslån uden stress og hurtig godkendelse? Hvis ja, så kontakt os. Vi tilbyder nu lån til 3% rente. Vores lån er sikret og sikkert. For mere information og ansøgninger, bedes du kontakte os via e-mail: saara.kemi@gmail.com eller Whatsapp +48732104354

    Elena

    lør, 11/30/2019 - 00:28

    Kære låneansøgere

    Er du i økonomiske vanskeligheder? Vil du starte din egen virksomhed? Dette lånefirma blev etableret menneskerettighedsorganisationer over hele verden med det eneste formål at hjælpe de fattige og mennesker med økonomiske vanskeligheder i livet. Hvis du ønsker at ansøge om et lån, kan du vende tilbage til os med nedenstående e-mail-adresse: elenanino0007@gmail.com

    Navn:
    Påkrævet lånebeløb:
    Lånetid:
    Mobilnummer:

    Tak og Gud velsigne
    TILLID
    Elena

    Adrian Bayford

    tor, 12/12/2019 - 23:08

    God dag

    Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance garanteres ved levering af finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

    Pamela Raymond

    man, 12/16/2019 - 04:49

    God dag kære velkendte læsere, jeg er Kim Ray, der arbejder i Saudi-Arabien, jeg vil bruge mediet til at dele et kort vidnesbyrd om, hvordan jeg fik et lån online efter at have kørt fra en høj rente og blev også scam online af 1 firma ved navn Ruby Hernendez Lånefirma, jeg lovede aldrig at anvende et lån online, indtil en trofast dag, hvor en sygeplejerske, der arbejdede på det samme hospital med min kone, fortalte, hvordan hendes mand fik et lån, der hjalp ham med at investere i en vegetabilsk olievirksomhed, og renten var lav , efter diskussionen anmodede min kone om långiveroplysninger, og hun gav hende e-mailen med den Gud, der sendte långiver, min kone sendte mig oplysningerne, og vi kontaktede dem via e-mail; globalprovissioncompany@gmail.com

    Adrian Bayford

    ons, 12/18/2019 - 02:03

    God dag

    Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance lånefirma er garanteret at yde finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

    Adrian Bayford

    ons, 01/08/2020 - 17:26

    God dag

    Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance lånefirma er garanteret i at yde finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os straks via (adrianbay0008@gmail.com)

    Max A Bent

    ons, 01/08/2020 - 23:25

    Har du brug for et presserende lån for at tømme din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en lånekonsolidering eller prioritetslån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os via e-mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Dette er Ocean Finance Realkreditlån. Vi tilbyder lån til dem, der er interesseret i en fornuftig rente på 2%. Området spænder fra 5.000,00 Euro til højst 100.000.000,00 Euro.

    Adrian Bayford

    søn, 01/12/2020 - 17:33

    God dag

    Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance lånefirma er garanteret i at yde finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til dit budget. Hvis du er interesseret, så kontakt os med følgende oplysninger (adrianbay0008@gmail.com)

    Derek Douglas

    man, 01/13/2020 - 11:44

    Hej,

    Har du brug for et behageligt lån til din tilfredshed? Vi tilbyder et overkommeligt rentelån på 3% til lokale og internationale låntagere. Vi er certificerede, pålidelige, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske og vi arbejder sammen. vi giver et længerevarende lån fra højst 2 til 50 år.

    Har du brug for et direkte, nemt og overkommeligt lån for at betale for gæld, starte en virksomhed eller af en eller anden grund? I så fald skal du kontakte os med din låneanmodning.

    Dette tilbud er til seriøse mennesker.

    Kontakt os, hvis du er interesseret, via: E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +15125961871

    Vi er certificeret,
    pålidelig, pålidelig, effektiv, hurtig og dynamisk.

    Med venlig hilsen,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    van hofwegen

    tir, 01/14/2020 - 00:44

    Du har brug for finansiering til dit hus, til din virksomhed, til bilkøb, til køb af motorcykler, til oprettelse af din egen virksomhed, til dine personlige behov. Vi yder personlige lån fra 50000 DKK til 2000000 DKK med en usædvanlig rente på 3% uanset beløbet. Angiv i dine låneanmodninger det nøjagtige beløb og den tilbagebetalingsperiode, du gerne vil have. Tøv ikke med at skrive til mig på denne e-mail: vanhofwegenarie6@gmail.com

    HELEN BENJAMIN

    ons, 01/15/2020 - 08:37

    IMMAKULERENDE LÅNudbydere begrænset

    Løs dit økonomiske problem inden for 24 timer.

    Er du lønmodtager eller forretningsejer? Få fra 1.000 Euro - 200.000.000.000 Euro inden for 24 timer

    Den enkle pengeopløsning.

    For flere forespørgsler, kontakt os på: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

    Direktør: fru Benjamine

    eller besøg vores afdeling: Niveau 29, Tiffany Tower, Jumeirah Lakes Towers Dubai. UAE

    Kontakt os på: immaculateloanprovidersltd@gmail.com

    Tak

    SHARON

    man, 01/20/2020 - 05:24

    Hej alle sammen, jeg hedder fru Sharon Sim. Jeg bor i Singapore, og jeg er en glad kvinde i dag? og jeg fortalte mig selv, at enhver långiver, der redder min familie fra vores dårlige situation, vil jeg henvise enhver person, der leder efter lån til ham, han gav mig lykke til mig og min familie, jeg havde brug for et lån på $ 250.000,00 til start mit liv overalt, da jeg er enlig mor med 3 børn, mødte jeg denne ærlige og gudsfrygtige mandelånsudlåner, der hjælper mig med et lån på $ 250.000,00 SG. Dollar, han er en gud, der frygter mand, hvis du har behov for lån, og du vil betale lånet tilbage, så kontakt ham og fortæl ham, at det er fru Sharon, der henviser dig til ham. kontakt Dr. Purva Pius, ring / whats-App Kontaktnummer +17323146992 via e-mail: (trustfundsloanfirm31@gmail.com) Tak.

    Adrian Bayford

    man, 01/20/2020 - 21:35

    God dag

    Har du brug for et lån til ethvert formål? Er du i et økonomisk problem? Bridge Finance garanteres ved levering af finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Vores lån er lette og hurtige. Kontakt os i dag for at få det lån, du har brug for. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2%. Hvis du er interesseret, så kontakt os med følgende kontakt (adrianbay0008@gmail.com)

    Kim Morse

    ons, 01/22/2020 - 05:36

    Leder du efter forretningslån, personlige lån, boliglån, biler, studielån, gældskonsolideringslån, usikrede lån, forretningskapitallån osv., Eller nægtes du et lån fra en bank eller finansiel institution for mindst en grund, er du på det rigtige sted at betale din kreditløsning!
    Lån til lave renter og overkommelige priser
    2% sats
    Interesseret? Kontakt os for at spore kredithandlinger og overførsel inden for 48 timer. @ (Code360optionsloancompany@gmail.com)
    Ja
    E-mail os @ (Code360optionsloancompany@gmail.com) Og for mere information om os, kan du besøge vores webadresse: https://xtradeoption.com/

    Kim Morse

    ons, 01/22/2020 - 05:38

    Leder du efter forretningslån, personlige lån, boliglån, biler, studielån, gældskonsolideringslån, usikrede lån, forretningskapitallån osv., Eller nægtes du et lån fra en bank eller finansiel institution for mindst en grund, er du på det rigtige sted at betale din kreditløsning!
    Lån til lave renter og overkommelige priser
    2% sats
    Interesseret? Kontakt os for at spore kredithandlinger og overførsel inden for 48 timer. @ (Code360optionsloancompany@gmail.com)
    Ja
    E-mail os @ (Code360optionsloancompany@gmail.com) Og for mere information om os, kan du besøge vores webadresse: https://xtradeoption.com/

    Kim Morse

    ons, 01/22/2020 - 05:38

    Vi leverer personlige lån og forretningslån med en overkommelig rentesats på kun 2% om året, men sammensættes på månedlig basis. Vi arbejder både lokalt og internationalt, vores finansieringskilder er specialiserede i kreative løsninger til at imødekomme dine behov for udvidelse, vækst osv. Kontakt os for mere information: @ {Code360optionsloancompany@gmail.com} For support til vores virksomhed.
    Lån form
    Navn:
    Fødselsdag:
    Køn:
    Ægteskabsstatus:
    Adresse:
    By:
    Stat / provins:
    Postnummer:
    Land:
    Telefon:
    E-mail:
    Formålet med lånet:
    Lånebeløb:
    Kreditperiode:
    Nettoindkomst pr. Måned:
    besøg vores webadresse: https://xtradeoption.com/

    Med venlig hilsen,
    Fru Kim

    Skal du tættere på drømmejobbet? Hent vores gratis guide til at skrive ansøgninger og målrette dit CV.

    Jacob Nielsen

    BLIV MEDLEM

    Få karrierevejledning, din egen a-kassevejleder - og bliv del af et stærkt, fagligt netværk for professionelle inden for medier og kommunikation.